بچه های شیمی.بهمن 90.حکیم سبزواری عصر روز ۱۲ سپتامبر زمانی که ساکنان منطقه پیرامون خلیج سانفرانسیسکو یا Bay Area به آسمان نگاه کردند، با منظره عجیبی روبرو شدند، رشتهای از اعداد در آسمان نمودار شده بودند!نه آنها دچار توهم نشده بودند، آنها داشتند برنامه «پی در آسمان» را نگاه میکردند، پروژهای که در آن با استفاده از پنج هواپیمای مجهز به فناوری «دات ماتریکس» اعداد در آسمان با دود چاپ شده بودند.
طول هر کدام از اعداد اعداد ۴۰۰ متر بود و کل اعداد عرضی به اندازه ۱۰۰ مایل را اشغال کرده بودند، اعداد در ارتفاع حدود سه کیلومتری از زمین دیده میشدند.این اعداد، همان رشته اعداد عدد مشهور پی ۳٫۱۴۱۵۹٫٫ بودند. ۱۰ هزار عدد از رشته عدد پی، در این برنامه در آسمان چاپ شده بود. اما چرا باید کسی به دنبال چاپ عدد پی در آسمان باشد؟
برنامه «پی در آسمان» جزئی از جشنواره ZERO1 که هر دو سال یک بار برگزار میشود، این جشنواره بزرگداشتی است برای هنر و فناوری. برنامه «پی در آسمان» در پی مشارکت هنرمندان و برنامهنویسان و دانشمندان بود و میخواست توجه عمومی را به دانش و ریاضیات و فناوری جلب کند. هنرمندی اهل کالیفرنیا به نام Ishky در مشارکت با شبکه Zero1 این برنامه جالب را اجرایی کرد. آيا مي دانيد:اولين مردماني كه حيوانات خانگي را تربيت كردند و جهت بهره مندي از آنان استفاده كردند ايرانيان بودند لطفا به ادامه مطلب مراجعه کنید... ادامه مطلب ... این مطلب صرفا جهت سرگرم شدن شما عزیزان بوده و اصلا قصد توهینی وجود ندارد.
لطفا به ادامه مطلب مراجعه کنید...
انسان = خواب + خوراک + کار+ تفریح
معادله ۱ ادامه مطلب ... تولید شکلات در جهان رو به پایان است!
شاید باور کردنش برای دوست داران شکلات، کمی مشکل باشد که تولید دانه های کاکائو در جهان، در حال اتمام است! ناآرامی و شورش در ساحل عاج به عنوان بزرگترین مرکز تولید کاکائو در جهان، بسیاری از کشاورزان این منطقه را وادار به ترک محل زندگی و مزارع کشت کاکائوی خود کرده است و همین مسئله موجب به خطر افتادن تولید کاکائو در جهان شده است. خبر بد این است که در با این شرایط در خوشبینانه ترین حالت، دنیا فقط تا سال 2014 برای ساخت شکلات، ذخیره کاکائو داشته و پس از آن این صنعت به خطر جدی می افتد!
ادامه مطلب .......
ادامه مطلب ... اسمش فلمینگ بود . کشاورز اسکاتلندی فقیری بود. یک روز که برای تهیه معیشت خانواده بیرون رفت، صدای فریاد کمکی شنید که از باتلاق نزدیک خانه می آمد. وسایلشو انداخت و به سمت باتلاق دوید.اونجا ، پسر وحشتزده ای رو دید که تا کمر تو لجن سیاه فرو رفته بود و داد میزد و کمک می خواست. فلمینگ کشاورز ، پسربچه رو از مرگ تدریجی و وحشتناک نجات داد. روز بعد، یک کالسکه تجملاتی در محوطه کوچک کشاورز ایستاد.نجیب زاده ای با لباسهای فاخر از کالسکه بیرون آمد و گفت پدر پسری هست که فلمینگ نجاتش داد. لطفا به ادامه مطلب مراجعه کنید ادامه مطلب ... من سلام میگم به همه ی دوستای گلم.. راستش به نظرم این داستان جالب بود و من هم اینجا گذاشتم که شما هم بخونید...فقط نظر یادتون نره!!
شناسایی می کردند.یونانیان زیبایی رابسیاردوست داشتند وسعی می کردند
در هر چیز بهترین راپیدا کنند .آنان بازی های المپیک را راه انداختند تا
بفهمنددرهرورزش،بهترین کیست همچنین مسابقاتی درزمینه شعر،موسیقی
،نقاشی ومجسمه سازی برگزازمی کردند.این داستان درباره ی یکی ازآن مسابقه هاست .
لطفا به ادامه مطلب مراجعه فرمایید... سالها پیش مسابقه ای دریونان برگزارمی شدکه درطی آن بهترین نقاش را
ادامه مطلب ...
لطفا به ادامه مطلب مراجعه کنید... این مطالب رو فقط برای نشستن لبخندی روی لبای شما دوستان عزیز اینجا قرار میدم وشما هم لطف کنید پس از اینکه مطاب رو خوندید و حسابی خندتونم کردید،نظراتونم بگید تا این وبلاگ بهتر بشه و نقایصی که داره بر طرف بشه... سلام ودرود فراوان به همه ی باز دید کنندگان محترم مخصوصا سید عزیز. ادامه مطلب ... همه محصولات اين ليست يا بر اثر يک اشتباه کشف شده اند و يا هدف از ساختن آنها چيزي ديگري بوده است، و حالا که مدت ها از زمان ساختنشان مي گذرد تصور زندگي بدون آنها ممکن نيست! بستني چوبي اختراع بستني چوبي به سال 1905 بر مي گردد. ماجرا از اين قرار بود که روزي پسر 11 ساله اي به نام فرانک اپرسون آبميوه خود را که از پودر ميوه و آب درست شده بود، به همراه قاشقي که براي هم زدن آن به کار برده بود در بيرون از خانه جا گذاشت. صبح فردا آبميوه يخ زده بود و به قاشق چسبيده بود. به اين ترتيب اولين بستني چوبي اختراع شد و فرانک بيست سال بعد اين اختراع خود را به ثبت رساند.
لطفا به ادامه مطلب مراجعه کنید... ادامه مطلب ... آخرین مطالب ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نويسندگان پيوندها ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|||
![]() |